Traditional and local cooking with local (some organic) and season products introduced by a family trio of a cook, a pastries chef and a sommelier. Only one menu with 2 choices
Payment type allowed
Bank/credit card • Cheque • Cash • Credit transfer • Titres restaurant (vouchers)
Le plaisir de la cuisine
Toujours locale & de saison
Une cuisine , dictée par la saisonnalité et les producteurs locaux (légumes bio, viande de boeuf et volailles locale, poissons de pisciculture et parfois de lac)
Joris, qui a succédé à son père Pascal en cuisine, vous propose une carte adaptée au rythme des saisons.
Corentin l’ainé des fils, vous fera découvrir une carte des vins sélectionnée avec beaucoup d’attention
Un menu unique
Pas de carte, mais uniquement un menu imaginé avec les produits de saison et un choix entre deux plats. Une garantie d'avoir des produits frais et une expérience culinaire sur la découverte des saveurs.
Spoken languages
Openings
All year round
Service schedule on Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday between 11.30 am and 2 pm. On Friday and Saturday between 7 pm and 10 pm.
Tuesday to saturday for lunch.
Friday and saturday for dinner as well.
Also several summer thursday's evenings.
Prices
Group rate available for > 15 people.
Equipements
- Play area
- Bar
- Terrace
- Entertainments room
- Parking
Services
- Pets welcome
- Coach access
- Accommodation
- Tourist routes
- Tourist brochures
- Tourist information
- Restaurant
- Buffet meal
- Restaurant for children
- Number of terrace place settings : 40
- Total number of place settings : 40
La Guinguette
170 place de la Guinguette
Panissage
Panissage
38730 Val-de-Virieu